Constanţa: O taximetristă a distrus două maşini în Mamaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un spectaculos accident rutier s-a produs în staţiunea Mamaia, în jurul orei 18.30. O şoferiţa a pierdut controlul volanul şi a intrat pe contrasens, lovind în plin o altă maşină parcată regulamentar, pe partea opusă de drum.

Roxana Vasiliu este angajată a firmei de taxi „Valentio&Doris“ de mai bine de trei ani. În această seară, taximetrista se îndrepta dinspre Năvodari spre Constanţa. În staţiunea Mamaia, femeia a pierdut controlul volanului şi a intrat pe constrasens. Taximetrul a lovit un alt autoturism parcat regulamentar, în parcarea amenajată.

Martorii spun că şoferiţa a frânat brusc, cel mai probabil pentru a evita radarele Poliţiei Rutiere. „Taxi-ul venea dinspre Năvodari. Femeia a tras brusc de volan stânga, a intrat pe contrasens şi s-a oprit în parcarea de pe sensul opus de mers“, a declarat un alt taximetrist, martor la accident.

„S-a răsucit maşina pe loc“

În urma impactului deosebit de grav, Autoturismul Logan înmatriculat B 87 HNB a fost proiectat pe spaţiul verde. „Nu pot să-mi dau seama cum a putut să arunce maşina peste bordură şi să o facă să se învârtă“, a declarat şoferiţa Logan-ului. Ea spune că a ieşit cu prietenii la o plimbare, în staţiunea Mamaia. „Mă bucur că nu eram în maşină“, a completat şoferiţa

Taximetrista a fost transportată de urgenţă la spital. Colegii şoferiţei spun că femeia nu a mai fost implicată în alte accidente rutiere.



Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite