Constanţa: O bătrână a murit într-un incendiu la Cumpăna

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea care au intervenit pentru a stinge flăcările încearcă să afle dacă focul a fost pus intenţionat.

Update Cadavrul carbonizat al femeii a fost transportt în acestă după-amiază la morga Cimitirului central din Constanţa. Legiştii vor efectua mâine autopsia bătrânei şi vor stabili cu exactitate de ce a murit femeia.

Update:
Victima este Fatma Iuruc (60 de ani), proprietara casei. Poliţiştii au spus că femeia era paralizată, iar lângă picioarele ei fusese aşezat un reşou. Pătura în care era învelită a luat foc iar flăcările au cuprins ulterior patul şi pe femeie. Oamenii legii nu ştiu încă dacă este vorba despre un accident nefericit sau nu.

Alarma a fost dată în urmă cu jumătate de oră. Un apel la 112 anunţa că pe strada Izvorului numărul 10 din comuna constănţeană a izbucnit un incendiu.

O persoană şi-a pierdut viaţa în incendiu. Militarii de la ISU au stins incendiul după aproape jumătate de oră. O ancheta demarată de Pompieri va stabili dacă focul a fost pus intenţionat.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite