Constanţa: Două persoane încarcerate în urma unei coliziuni între un TIR şi o maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grav accident rutier s-a produs aseară pe DN2A în apropiere de Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu. Două persoane au rămas încarcerate în urma coliziunii dintre un autotren şi un autovehicul.

La faţa locului s-au deplasat două autospeciale ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea - Detaşamentul Oraş, un echipaj SMURD şi un echipaj al Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa pentru a determina împrejurările în care s-a produs accidentul.

Din cercetările la faţa locului a reieşit că şoferiţa aflată la volanul autoturismului marca Audi înmatriculat CT 55 TIK, Mariana Mihai de 41 de ani, a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu un autotren marca Iveco, înmatriculat B 03 TTR şi condus de Mihai Mocăniţă de 36 de ani.

În urma impactului, cele patru ocupante ale autoturismului marca Audi au suferit răni, şoferiţa şi ocupanta locului din dreapta, Laura Mihail, de 31 de ani, rămânând încarcerate. Ocupantele banchetei din spate, Cristina Jichiţu, de 36 de ani, şi Carmen Brescan, de 35 de ani, au suferit răni uşoare.

Persoanele implicate în accident au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa unde au primit îngrijiri medicale.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite