Constanţa: O fetiţă de 12 ani şi-a violat partenerul de joacă de 6 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bunica băiatului i-a găsit vineri pe copii dezbrăcaţi lângă o remorcă. Copila stătea deasupra băiatului şi simulau un act sexual. Familia băiatului crede că nu se va face dreptate pentru că sora fetiţei acuzate de viol este fina primăriţei Mariana Gâju din comună.

Totul s-a petrecut vineri, 1 octombrie, însă poliţiştii au aflat de caz ieri-dimineaţă, când bunica băieţelului a depus o sesizare la poliţie. Cei doi copii, Elena C. (12 ani) şi Mihai (6 ani), sunt vecini. „Fetiţa a fost vineri la o vecină, după care s-a jucat cu băieţelul lângă o remorcă din apropierea caselor“, spune mama fetiţei, Ioana Ciuciulică (30 de ani), care spune că nu ştie cum de s-a putut petrece o asemenea grozăvie.

„Este dificilă şi înjură mult“

Elena C. (12 ani) locuieşte împreună cu sora ei de cinci ani, părinţii şi bunicul său în două cămăruţe, în condiţii foarte modeste. Deşi ar fi trebuit să fie deja în clasa a VI-a, pe caietele copilei este trecută clasa a treia. Ioana Ciuciulică spune că fetiţa are un comportament mai dificil şi obişnuieşte să vorbească foarte urât cu cei din jurul său. Deşi admite că a avut probleme de comunicare cu fiica ei, mama Elenei nu crede că micuţa ar fi capabilă de o aşa o grozăvie.

Vecinii spun că fetiţa doarme în aceeaşi cameră cu părinţii ei şi nu exclud posibilitatea ca micuţa să fi asistat la scene sexuale petrecute între părinţii ei.

Băieţelul a fost bătut şi obligat să se dezbrace

La doar câteva case distanţă, locuieşte familia micuţului Mihai B. Micuţul mai are o soră şi locuieşte împreună cu mama şi bunicii săi. Rudele băieţelului sunt revoltate şi se consideră vinovate că l-au lăsat nesupravegheat pe băiat. „Ar fi trebuit să fiu mai atentă, nici nu îl lăsam afară dacă ştiam că este cu fiica vecinei“, spune bunica cu lacrimi în ochi.


Ea povesteşte că nepotul ei a ieşit pe stradă cu un alt băieţel din comună, apoi a fost luat de Elena şi dus lângă remorcă. Băieţelul a fost bătut şi obligat să se dezbrace, spun rudele micuţului. Vineri seară, femeia i-a surprins pe cei doi dezbrăcaţi, băieţelul întins pe jos, iar fetiţa deasupra lui.

Violat de mama sa

În urmă cu aproape doi ani, în aceeaşi localitate, un alt băieţel în vârstă de şase ani a fost violat de mama sa. Tiberiu Andrei este acum în grija unui asistent maternal din Constanţa, iar părinţii săi sunt în închisoare. Noaptea, micuţul plânge, dă din mâini şi din picioare. „Trebuie să-l trezeşti ca să se liniştească. Nu-şi revine dacă pui mâna pe el“, povesteşte Luminiţa Cojocaru, femeia în grija căreia se află băiatul.

Citiţi mai multe despre comportamentul copilei şi poziţia autorităţilor în  !

Băieţelul de 6 ani este traumatizat de experienţa prin care a trecut
image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite