Constanţa: O dubă de Poliţie s-a urcat pe un Audi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O dubă a Secţiei 2 Poliţie a provocat o coliziune în lanţ, azi-dimineaţă, în jurul orei 4.00, la intersecţia bulevardelor Tomis şi Mamaia.

Poliţiştii au spus că duba a intrat în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului însă avea puse în funcţiune semnalele acustice şi luminoase pentru că urmărea un autoturism.

Trei maşini din care una aparţine Inspectoratului de Poliţie a Judeţului Constanţa au fost implicate azi dimineaţă într-o coliziune în lanţ. Accidentul s-a produs în jurul orei 4.00 la intersecţia bulevardelor Tomis şi Mamaia.

image

Şoferul din Audi nu a dat prioritate

Concluziile poliţiştilor este că vina pentru accident ar aparţine unui şofer care nu a dat prioritate maşinii de Poliţie. Duba Volkswagen, cu numărul de înmatriculare MAI 19128 circula pe Mamaia, spre Poliţie. Oamenii legii se aflau în misiune, în urmărirea unui autoturism, şi au intrat în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului, având puse în funcţiune semnalele acustice şi luminoase.

La intersecţie, poliţiştii au intrat în coliziune cu un Audi, cu numărul de înmatriculare CT 90 SSv, condus de Vasile Taşu (26 de ani), din Constanţa. Audi-ul circula pe bulevardul Tomis, din direcţia Spitalului Clinic de Urgenţă.

Tânărul intrase în intersecţie pe culoarea verde, ignorând însă faptul că în situaţia dată, maşina de Poliţie avea prioritate. Coliziunea a fost atât de puternică încât Audi-ul a fost proiectat în altă maşină, Loganul cu numărul de înmatriculare CT 87 BNY, condus regulamentar de Ionuţ Moma (23 de ani) şi care circula pe acelaşi sens de mers cu el.

În urma impactului duba Poliţiei a intrat în parapetul metalic din intersecţie.  Maşinile au fost grav avariate însă şoferii au scăpat fără nici o zgârietură. La volanul dubei se afla Marius Vasile, agent principal al Secţiei 2 Poliţie. Agentul a fost testat cu Drager şi s-a stabilit că alcoolemia era 0.

image
image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite