Constanţa: O avarie ENEL a lăsat în beznă tot oraşul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cursul acestei zile, mai multe pene de curent electric au avut loc la intervale scurte de timp în tot municipiul. Explicaţia reprezentanţilor ENEL: se fac lucrări de reparaţii şi întreţinere.

Cartiere întregi din Constanţa au fost afectate de mai multe întreruperi scurte de curent electric. În zona Delfinariu, la intervale de câteva zeci de minute porneau generatoarele băncilor în momentul întreruperii curentului electric. La fiecare oră, preţ de câteva minute, constănţenii sunau la dispeceratul ENEL, pentru a afla cauza avariei.

„Nu ştiu ce tot fac. De azi-dimineaţă au oprit curentul de zeci de ori. Când ziceam că gata, pot să lucrez liniştită la calculator, iar cădea curentul”, s-a plâns constănţeanca Alina Feodor. 

Un reprezentant al biroului de presă al Enel Distriuţie Dobrogea spune că nu sunt avarii, ci au loc lucrări de reparaţii şi întreţinere a reţelei de electricitate. „Vor mai fi pene scurte de curent până la sfârşitul zilei, pentru că se efectuează lucrări şi se trece reţeaua de pe o linie pe alta. De mâine totul revine la normal”, a spus Johanna Scântee, de la biroul de presă al ENEL.


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite