Constanța: Nevestele sexy de poliţişti, vedete în presa engleză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tabloidul Daily Mail a publicat poza celor patru tinere îmbrăcate în uniformele soţilor, despre care a scris prima dată „Adevărul de Seară“ Constanţa.

Poza postată inițial pe Faceebook de patru tinere, dintre care două soţii de poliţişti, care s-au fotografiat în ipostaze sexy purtând cămașă și caschetă şi jucându-se cu un pistol de jucărie a făcut înconjurul Europei.

Mai citiţi şi: EXCLUSIV Revelion sexy: neveste de poliţişti îmbrăcate în uniforma soţilor

Publicația britanică „The Daily Mail“ preia astăzi informație publicată în premieră de „Adevărul de Seară“ Constanţa,  unde a fost publicat materialul preluat, cititorii s-au întrecut în comentarii.

O să vizitez România în curând“, comentează D. Ross din Scoţia;  Colin Hodson din Ipswich, Anglia le apreciază: „Foarte drăguţe“. „Este clar că poartă costumul de distracţie peste hainele lor“ , spune Cerri, iar  The Englishman din Colchester admiră frumuseţea celor patru consoarte: „Consider că arată minunat“. Cititorii consideră fotografia ca fiind o simplă distracție. „Oamenii iau lucrurile prea în serios. Ele au vrut doar să se distreze“, spunea Bee din Statele Unite ale Americii.

Poliţiştii în cauză nu au fost suspendaţi, aşa cum s-a scris în cotidianul englez, dar fac obiectul unei anchete interne.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite