Neatenţia în conducere - cauza tragediei de aseară de pe drumul Constanţa - Tulcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Neatenţia în conducerea a fost cauza care a stat la baza tragediei care s-a produs aseară la intersecţia Drumului Naţional 22, ce leagă Constanţa de Tulcea, cu Drumul Comunal 81 care duce duce spre Gura Dobrogei.

Vina aparţine conducătoarei auto aflate la volanul autoturismului Toyota, Mihaela Any Paltarac (47 de ani), care se îndrepta dinspre Constanţa spre Tulcea. La  intersecţia cu Drumul Comunal 81, din cauza neatenţiei, pătrunde pe contrasens şi accidentează Skoda, condusă de Magdalena Ţuţuianu, de 35 de ani, însărcinată în două luni. Starea de sănătate a gravidei este foarte gravă, medicii fiind rezervaţi. Alte două dintre victime sunt intubate, iar două detubate.

Accident grav cu opt victime pe drumul Constanţa - Tulcea. O persoană a murit, iar printre răniţi se află un copil şi o gravidă

„A fost ultima mea grijă în această dimineaţă să mă interesez de starea victimelor. O voi face, dar mai târziu“, a declarat  Dan Căpătână, managerul celei mai mari unităţi medicale din judeţ.

Oameni de afaceri

Familia Paltarac este cunoscută în Tulcea prin afacerile pe care le desfăşoară. Ei sunt proprietarii firmelor SC Carpyus Consulting SRL, SC Aspect SRL şi SC Colosseum SRL.

Mihaela Any Paltarac

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite