Constanța: Muncă în folosul comunității pe litoral

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zona neamenajată, dintre plaja Modern si golful Pescărie va fi curățată de liceeni
Zona neamenajată, dintre plaja Modern si golful Pescărie va fi curățată de liceeni

,,Poluarea atacă, combate-o” este noul slogan al elevilor de la Liceul Teoretic „Lucian Blaga”. Aceștia, cu ocazia zilei Mondiale a Mării Negre vor desfășura duminică, în intervalul 13.00-15.00 ecologizarea zonei neamenajate, cuprinse între plaja Modern și golful Pescărie.

18  elevi ai Liceului Teoretic ”Lucian Blaga” din Constanţa împreună cu membri ai Clubului ,,Friends for change” Impact, trei profesori facilitatori şi un student voluntar vor lua cu asalt zonei neamenajate cuprinse între plaja Modern și golful Pescărie.

Munca în folosul comunității va fi întreprinsă de către aceștia fără a fi obligați de către cineva. Tinerii înarmați cu optimism și bunăvoință se vor apuca de curățarea zonei cu ocazia zilei Mondiale a Mării Negre.

Clubul Impact nu este la prima acțiune de genul acesta dar încă de la înființare și-au propus să îmbine în cel mai frumos mod posibil, activitățile plăcute și distractive cu activitățile în folosul comunității.

Membrii Imapct sunt de părere că tinerii în acest mod își vor dezvolta valori pro-sociale dar şi abilităţi de viaţă, pe care le vor folosi ulterior. Programul ţinteşte către dezvoltarea tinerilor şi îmbunătăţirea condiţiilor comunităţilor în care trăiesc.

Evenimentul are loc în cadrul proiectului „Conectează-te la Comunitate“, proiect implementat cu sprijinul Nokia şi International Youth Foundation, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanța.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite