Constanţa: Moş Nicolae se întâlneşte cu cei mici la Cărtureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Discuţii de taină cu Moş Nicolae
Discuţii de taină cu Moş Nicolae

Cei mici se pot întâlni cu Moş Nicolae în această seară, de la ora 18.00, la Librăria Cărtureşti din City Park Mall. Moşul va sta de vorbă cu cei mici , le va asculta dorinţele şi le va da sfaturi.

Copiii ştiu cel mai bine că trebuie să treacă în revistă lucrurile bune sau mai puţin bune pe care le-au făcut peste an şi trebuie să obţină iertare pentru a primi cadouri de sărbători.

Ce cadouri au primit de la Moşu' VIP-urile Constanţei

„Copiii ştiu cel mai bine asta, de aceea ei se înfioară deja, cu gândul la ce-au promis Moşului anul trecut şi ce socoteală vor da în acest decembrie! Cu ceva timp în urmă, socoteam moşii un prilej mai degrabă comercial, azi însă îi văd ca pe un fel în care se cuvine să stăm toţi într-un loc şi să dăm veseli socoteală pentru năstruşniciile de peste an! Care dintre noi o fi făcut boroboaţe mai mici, o mai primi ceva, care le-a făcut  mai mari... să spere măcar la o nuia!“, este de părere Raluca Popescu, manager Cărtureşti Constanţa.

Târgul Cărtureştilor

Tot la Cărtureşti Constanţa se deschide în această seară şi „Târgul Cărtureştilor“, destinat tuturor celor care „nu caută artificii şi beteală ieftină, iepuraşi de ciocolată sau chilipiruri cu ambalaj strălucitor“.

Târgul Cărtureştilor constituie o alternativă la târgurile obişnuite din perioada sărbătorilor, oferind o selecţie de cadouri inspirate, alese anume pentru iubitorii de cărţi, muzică şi filme. „Şi în acest an veţi regăsi atmosfera caldă şi multe dintre minunăţiile cu care v-am obişnuit, dar v-am pregătit şi multe noutăţi. Îţi recomandăm, îţi împachetăm, ba s-ar putea chiar să-ţi facem şi noi un cadou. Muzici de sărbători, noi şi vechi, una şi una“, mai spune managerul Cărtureşti Constanţa.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite