UPDATE / Constanţa: Angajaţii de la morgă le-au încurcat mortul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Irina Ciubotaru, fiica decedatului
Irina Ciubotaru, fiica decedatului

O femeie din comuna tulceană Sarichioi a trecut aseară printr-o dramă dublă: a mers să-şi ia tatăl mort de la morgă şi acasă a constatat că angajaţii i-au dat un alt mort.

Ginerele, Chersan Ciobotaru, (34 de ani) a declarat că familia a fost sunată duminică dimineaţa ca să-şi ridice ruda decedată.  Când au ajuns la spital, s-au lovit de refuzul angajaţilor, care nu le-au eliberat mortul pe motiv că a fost trimis la Medicină Legală.

„Am bătut drumul degeaba de la Tulcea. Luni dimineaţa ni s-a spus că l-au trimis la Medicină Legală pentru că avea faţa tumefiată şi trebuia investigat cadavrul. De atunci, am aşteptat de la ora 08.00 şi până la ora 11.30 să ne luăm mortul acasă şi nu ni s-a dat niciun răspuns“ a precizat Chersan Ciobotaru.

Mortul semăna cu ruda lor

Oamenii spun că mortul avea trăsături asemănătoare cu ruda lor, deşi lor li s-a părut de la început că este altă persoană. „Nouă ni s-a spus că persoana autopsiată este cea care trebuie“.

Anton Foma a decedat în Spitalul de Urgenţă la sfârşitul săptămânii trecute din cauza unui atac cerebral. Familia a încercat să-l ia acasă încă de duminică, dar s-a lovit de refuzul celor de la morga Cimitirului Central.

Ieri, fiica Irina şi ginerele Chersan Ciubotaru le-au spus angajaţilor de la morgă că răposatul nu este părintele lor, dar aceştia i-au convins că morţii îşi schimbă înfăţişarea după autopsie. Acasă familia s-a convins că mortul nu este Anton Foma. Astăzi, rudele au adus înapoi sicriul cu decedatul necunoscut pentru a-l schimba.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite