Constanţa: Moldovean reţinut după ce a furat un bolid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr din Republica Moldova a fost „săltat“ ieri de poliţişti sub învinuirea că în luna aprilie a.c. a furat un BMW de pe bulevardul Tomis din Constanţa.

Moldoveanul a reuşit să-i „fenteze“ pe poliţişti până acum deşi fusese descoperit a doua zi după comiterea furtului. Anchetatorii au spus că suspectul, Cristian Voicu (34 de ani) a furat bolidul BMW X5 de pe bulevardul Tomis în noaptea de 8/9 aprilie a.c.

Proprietarul rămas fără maşina a apelat la sistemul de localizare GPS şi a reuşit să-şi descopere maşina pe un drum naţional dintre Galaţi şi Vaslui. Păgubaşul a sunat imediat la 112. Oamenii legii au organizat două baraje în trafic, cu intenţia de a-l bloca pe şofer şi a recupera maşina, însă moldoveanul a reuşit să treacă de filtrele Poliţiei.  La un moment dat a scăpat maşina de sub control şi a intrat într-o şină de cale ferată. A abandonat autoturismul şi a fugit într-o pădure pierzându-şi urma.

Voicu a fost prins printr-un noroc chior,  în urmă cu două zile, de poliţiştii din Brăila, în timp ce încerca să fure roţile unui Mercedes. Bărbatul a fost preluat sub escorta trupelor DIAS şi adus la Constanţa. El a fost dus în faţa judecătorilor constănţeni cu propunerea de arestare preventivă.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite