Mircea Băsescu despre mita de la Bercea Mondial: „Nici vorbă de aşa ceva“ UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fratele preşedintelui Traian Băsescu neagă implicarea în dosarele cumătrului său Bercea Mondial, la locuinţele căruia au fost efectuate azi-dimineaţă descinderi. Interlopul din judeţul Olt este arestat.

UPDATE „Nu cred că un anchetator a făcut asemenea declaraţii“, a declarat Mircea Băsescu în exclusivitate pentru Adevărul de Seară Constanţa. Fratele preşedintelui spune că niciodată nu a discutat cu Anghel Sandu sau cu vreo rudă a acestuia despre posibilitatea de a interveni el sau vreun membru al familiei sale în soluţionarea vreunui dosar. „Nu m-au interesat niciodată dosarele lui“, a completat Mircea Băsescu.

UPDATE Naşul Băsescu spune că l-a întrebat pe Bercea despre dosarele sale după câteva zile de la izbucnirea scandalului în presă, înainte să-i boteze copilul. „Mi-a zis că are şapte dosare închise cu neînceperea urmăririi penale. Nu vă supăraţi, dar domnul Adrian Năstase nu are dosarele închise cu NUP“, a spus Băsescu.

EXCLUSIV Adevărul în 170 de secunde: Mircea Băsescu îl atacă pe Nistorescu şi povesteşte cum a început relaţia lui cu Bercea Mondial

„Cui ar fi trebuit să-i cer voie să botez? Lui Bolcaş? Lui Sorin Roşca Stănescu? Lui Nistorescu? Văd că domnul Nistorescu nu are nicio mustrare că a nenorocit doi oameni cu maşina. După ce a omorât doi tineri cu maşina este în libertate, bine merci. Nu-i crapă obrazul de ruşine? Din 2008 el împroaşcă cu noroi. Care-i diferenţa dintre ei?“, se întreabă fratele preşedintelui.

Constanța: VIDEO Mircea Băsescu și interlopul Bercea Mondial au dansat pe manele ore în şir la botez

Surse din cadrul anchetatorilor au spus că Mircea Băsescu, fratele preşedintelui, a fost mituit de interlopul Bercea Mondial cu suma de 300.000 de euro pentru a interveni într-un dosar, urmând ca acesta să mai primească 400.000 de euro.

Constanța: Fratele lui Băsescu a botezat-o pe nepoata lui Bercea Mondial

Contactat telefonic, Mircea Băsescu a spus: „Nici vorbă de aşa ceva!“

Vom reveni cu amănunte!

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite