Constanţa: UPDATE Minoră scoasă la produs de mama şi bunica ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăra a avut peste 100 de clienţi
Tânăra a avut peste 100 de clienţi

O minoră de 14 ani duce o viaţă de coşmar, după ce vreme de un an a fost obligată să întreţină relaţii sexuale cu peste 100 de bărbaţi. Mama , Stela Akar, şi bunica ei sunt, la rândul lor, prostituate.

UPDATE Camera dintr-un cămin şcolar de la periferia Constanţei s-a transformat într-un loc de coşmar pentru micuţa Alina. Copila era forţată să întreţină relaţii sexuale cu diverşi clienţi, găsiţi de mamă şi de bunică, prostituate la rândul lor.

Vecinii de palier din căminul şcolar spun că fetiţa era violată sistematic de concubinul mamei, care obişnuia să o bată pe Alina. „Fetiţa nu mai mergea la şcoală, iar dacă ieşea pe hol să se joace copiii, era bătută crunt. A vrut chiar să se arunce de la etajul trei ca să scape de bătăi“, a declarat un vecin. „Alina şi mama ei ieşeau în fiecare seară din cameră şi se întorceau abia spre dimineaţă“, a completat o vecină de palier a familiei de proxeneţi.

După ce acestea întreţineau relaţii sexuale cu diverşi bărbaţi în schimbul unor sume de bani, o recomandau şi pe minora Alina.

Raporturile sexuale cu minora aveau loc, de regulă, într-o garsonieră. Minora primea pentru o partidă de sex între 60 şi 150 de lei. Prin patul ei au trecut bărbaţi cu vârste cuprinse între 35 şi 61 de ani.

Incredibil: fetiţă scoasă la produs de părinţi!

Fata de 14 ani a fost luată din sânul familiei şi se află în grija asistenţilor de la Protecţia Copilului Constanţa.
Oamenii legii l-au reţinut şi pe concubinul mamei Gabriel Stoicescu.

Citeşte în ce au păţit proxeneţii şi doi dintre clienţii fideli ai copilei!

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite