Constanţa: Mii de persoane fac rezervări pentru Apocalipsă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii stau în fiecare la cozi pentru a putea prinde bilete la film
Oamenii stau în fiecare la cozi pentru a putea prinde bilete la film

Filmul „2012“ a iscat o adevărată isterie. Deşi rulează de două săptămâni la Cityplex Tomis, producţia nu poate fi vizionată decât pe bază de rezervare, filmul rulând cu casa închisă în fiecare seară. 

Apocalipsa prevăzută de maiaşi se adevereşte. Un scriitor SF relatează că la data de 21 decembrie 2012 Pământul se va alinia cu Soarele, iar scoarţa terestră va fi distrusă din cauza unor explozii solare fără precedent. Acţiunea fimului i-a ţinut cu sufletul la gură pe miile de constănţeni care au mers la cinematograf pentru a vedea cursa pe viaţă şi pe moarte a personajului principal, care pentru a putea ajunge pe una din navele salvatoare construite de guvern trece prin numeroase întâmplări.

Cinefilii au declarat că a meritat să aştepte şi câteva zile pentru a viziona această peliculă care vorbeşte despre evenimente care ar putea pune capăt vieţii de pe Terra.

Cifre record

Producţia „2012“ a fost vizionată până în prezent de peste 8.000 de constănţeni, fiind unul dintre cele mai vizionate filme ale anului.

Reprezentantul Cityplex Tomis, Florina Potlog, a declarat că până acum filmul a adus încasări foarte mari. „Sălile au fost în permanenţă ocupate, oamenii făcându-şi rezervări chiar şi cu trei zile înainte pentru a-l vedea“ a spus el.

Citiţi mai multe în Adevărul de Seară

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite