Constanţa: Mihai Trăistariu organizează un concurs de dans

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Artistul caută dansatori pentru colegii de breaslă din ţară. El va fi preşedintele juriului la concursul My Dance Contest care-şi va desemna câştigătorii în luna mai.

Faimă, posibilitatea semnării unui contract cu artişti celebri de calibru, bani şi invitaţii la concerte şi festivaluri - sunt doar câteva dintre câştigurile pe care le promite Mihai Trăistariu, organizatorul concursului de dans.

„În România nu s-a mai organizat niciodată un concurs de dans de aşa amploare. Adesea am auzit colegi de breaslă care se plângeau că nu au dansatori, de aceea m-am gândit să organizez o competiţie la nivel naţional“, a spus artistul.

În concurs se pot înscrie dansatori de toate vârstele, care pot aborda toate stilurile de dans, de la breakdance, street-dance, dans modern,latino, la ţigănesc, popular, oriental, balet şi nu numai.

Regulament

Cei care vor să participe trebuie să trimită un filmuleţ pe site-ul www.mydancecontest.ro, iar câştigătorii vor fi aleşi de vizitatorii site-ului. Taxa de participare este de 100 de lei. „15 dintre cei aleşi vor participa la finala care se va desfăşura
la Bucureşti, în ziua de 29 mai, într-o locaţie pe care o vom anunţa ulterior. Ei trebuie să ne demonstreze în cinci minute că merită să-i votăm“, a dat lămuriri Trăistariu, care va fi preşedintele juriului.

„Voi mai invita, la masa juriului, vedete, coregrafi, impresari, organizatori de concerte şi artişti care au nevoie de dansatori“, a adăugat el.

Până acum, o trupă din Oradea, patru din Constanţa şi una din Bucureşti s-au înscris în concurs. Câştigătorii primelor trei locuri vor fi promovaţi în emisiunea „Neaţa cu Răzvan şi Dani“, difuzată pe Antena 1 şi vor fi invitaţi să participe la Concursul Internaţional de Muzică Pop Liga Campionilor de la Râşnov şi la Festivalul Naţional MusicForKids, de la Iaşi.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite