Constanţa: Mihai Trăistariu a leşinat în parcarea unui mall şi a ajuns la Urgenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Artistul trebuia să participe la o manifestare organizată de fundaţia „Baylor Marea Neagră“ dedicată unei campanii de direcţionare a doi la sută din impozitul pe profit către fundaţie.

UPDATE Artistul a leşinat azi-noapte în parcare unui mall din Capitală. „M-am dus în parcare să îmi iau maşina şi mi s-a făcut rău. Am leşinat“, povesteşte Trăistariu. El spune că a avut şi un atac de panică. „Nu ştiu ce s-a întâmplat cu mine. Recent, am făcut un tratament de curăţare a organismului, m-am detoxifiat“, explică artistul, care spune că a slăbit şaşe kilograme într-o lună. „Probabil nu m-am vitaminizat suficient. Am ajuns la urgenţă, mi-au făcut perfuzii şi acum îmi scriu biletul de externare“, a completat Trăistariu.

Constanta: Trăistariu se implică în campanii umanitare


Iniţial, el a confirmat prezenţa la eveniment, dar cu puţin timp înainte de începerea conferinţei, a anunţat că nu mai poate ajunge din motive de sănătate. Se pare că artistul a suferit o criză de spasmofilie şi a fost internat în spital. „Conferinţa continuă, din păcate fără prezenţa lui Mihai Trăistariu“, a declarat Nicoleta Iacob, reprezentantul fundaţiei.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite