Constanţa: UPDATE / Microbuzele nu mai prididesc să aducă turiştii la mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Firmele care asigură transportul cu microbuze sau autocare pe ruta Bucureşti - Constanţa sunt asaltate de turişti, Cei care au scăpat la ore mai târzii de la serviciu apelează la aceste variante pentru a ajunge la mare.

UPDATE ora 20.00 Sensul de mers spre Constanţa este aglomerat până la Medgidia. Traficul este „ştrangulat“ la sensul giratoriu de la intrarea în oraşul Medgidia.
Pentru evitarea ambuteiajelor, poliţiştii dirijează circulaţia pe toată raza judeţului Constanţa.

De obicei, plecările spre Constanţa se fac la fiecare 45 de minute. Numărul mare al turiştilor nerăbdători să ajungă pe litoral îi determină pe operatori să suplimenteze numărul curselor şi să reducă timpul de aşteptare între curse. „La fiecare jumătate de oră va pleca un microbuz“a, a declarat dispecerul de serviciu al firmei Simpa Trans. Angajata societăţii spune că se fac şi excepţii: dacă numărul de călători este foarte mare „microbuzul va pleca din staţie imediat ce maşina se umple de pasageri“.

Reprezentanţii societăţii Sir Trans spun că toate cursele pe ruta Bucureşti - Constanţa circulă la un interval de 45 de minute. „Programul nu se va modifica, indiferent de numărul de pasageri", a declarat Dragoş, dispecer la Sir Trans.

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

image
Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite