Constanța: Michael Bolton vrea pistă pentru elicopter

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Solistul a cerut staff-ului de la Constanţa cazare la un hotel cât mai aproape de mare, bucătar personal şi jacuzzi. Solistul Michael Bolton, care va susţine un concert la Constanţa pe data de 30 iulie, a ales să stea la hotelul de cinci stele Rex, din Mamaia.

Printre cerinţele artistului s-au numărat o cameră cu vedere la mare, piscină cu jacuzzi, bucătar personal şi, nu în ultimul rând, pistă de aterizare pentru elicopter. Organizatorii concertului solistului la Constanţa, International Creative Artists, au declarat că Michael Bolton nu este un artist cu multe cerinţe, ci doar un solist care se află în turneu câte 200-250 pe an şi are nevoie de un minim confort.

„Pe perioada şederii artistului în hotel, lansăm o ofertă specială. Astfel, în preţul camerei sunt incluse şi două bilete VIP la concertul solistului din 30 iulie“, a declarat Abdur Rahim Khan, general manager al hotelului Rex.

Constanța: Pentru prima dată în România, Missy Elliot cântă la Mamaia

Turneu de promovare

Concertul lui Michael Bolton din România, din data de 30 iulie, face parte dintr-un turneu mondial de promovare a ultimului său album, „One World One Love“.

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite