Membrii clanului „Spaniolul“ au ajuns în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incupaţii au de executat câte doi ani de închisoare
Incupaţii au de executat câte doi ani de închisoare

Cinci dintre membrii clanului „Spaniolul“ au ajuns după gratii ieri. Interlopii s-au predat după ce au fost condamnaţi la închisoare pentru o faptă comisă în anul 2008. Ei au fost învinuiţi că au luat de pe stradă un bărbat pe care l-au sechestrat şi l-au bătut.

Stila Goşu, Petrică Tomescu, Ionuţ Vanghelici, Vasilică Coşman şi Daniel Zorică, sunt acuzaţi de sechestrare de persoane şi loviri sau alte violenţe. Fapta a fost comisă în zona Casei de Cultură din Constanţa, partea vătămată fiind Doru Ionel Ilie. Bărbatul le-a declarat la acea dată anchetatorilor că interlopii l-au obligat să urce într-un „Mercedes“ şi l-au dus la barul „Vânătorul“, din Constanţa, care aparţine  lui Petrică Tomescu.

Ilie a susţinut că a fost bătut din cauză că era, la acea dată, angajatul lui Aurel Coman, un individ pe care Stila Goşu l-ar fi şantajat. Acesta i-ar fi cerut peste 150 de mii de lei, bani pe care Coman i-ar fi datorat pentru mai multe contracte încheiate cu el, în calitate de consultant. Aurel Coman nu i-ar fi achitat acele sume, motiv pentru care Stila Goşu îl ameninţase cu bătaia.

Fiecare dintre inculpaţi a fost condamnat la câte doi ani de închisoare şi plata unor despăgubiri către victimă. Inculpaţii s-au predat ieri la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa find încarceraţi. Ei au fost transferaţi în cursul zilei de astăzi la Penitenciarul Poarta Albă, unde îşi vor ispăşi pedepsele.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite