Constanţa: UPDATE/ Medicul ginecolog Gheorghe Albotă Popescu a murit aseară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Colegii de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa spun că  medicul specialist în obstetrică – ginecologie,  în vârstă de 62 de ani, a decedat în urma unui stop cardiac.

Soţia medicului povesteşte că i s-a făcut rău pe neaşteptate. „Vorbeam despre moartea preşedintelui din Polonia când a făcut infarctul. Cu o mână îi făceam masaj cardiac şi cu alta sunam la Ambulanţă. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru el“, a povestit cu lacrimi în ochi medicul Luminiţa Albotă. Cea care i-a fost alături toată viaţa este încă şocată de dispariţia soţului ei.

„A fost un om perfect într-o lume stricată, anapoda. Cum putea să trăiască un om valoros într-o lume a non-valorilor? Nu avea cum să-şi găsească locul. Nu ştia ce înseamnă răutatea, egoismul, a fost un om extraordinar!“, a adăugat ea.

Medicii îl regretă

Colegii de breaslă au fost luaţi prin surprindere de vestea morţii ginecologului. Şeful secţiei de Obstetrică- Ginecologie I din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă, dr. Vlad Tica, a declarat că el îl păstrează în amintire ca pe un suflet bun, o minte sclipitoare, deschisă spre largi orizonturi ale civilizaţiei, un bun şi generos coleg, o personalitate complexă şi numai parţial înţeleasă.  „A fost un bun profesionist, dar şi pionerul ecografiei în acest domeniu, la Constanţa“, a completat el.

Gheorghe Albotă Popescu lucra în secţia Obstetrică – Ginecologie 1 a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa şi avea o experienţă de aproximativ 35 de ani.


Citiţi mai multe în !

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite