Constanţa: Mazăre vrea să se mute în Brazilia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, susţine că cercetarea Agenţiei Naţionale pentru Integritate nu este decât o comandă politică. El a spus că s-a săturat să fie hărţuit şi anchetat la fiecare două zile şi că se gândeşte serios să renunţe la mandatul de primar şi să se mute în Brazilia.

Edilul a declarat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, că se aştepta la o ultimă zvâcnire din partea adversarilor politici susţinând că este vorba despre o campanie de „terfelire a imaginii“ sale. „La fel ca şi acum, în urmă cu o lună, cei de la ANI anunţau că am fost incompatibil, că am fost acţionar la nu ştiu ce firmă în perioada în care eram primar şi trebuia să mă dea afară. Mi-au făcut plângere la Parchet, la DNA. De la Parchet, după ce m-au anchetat, judecătorul, notarul, registratorul public au constatat că nu e nimic adevărat din ce anunţase ANI şi mi-au dat neânceperea urmăririi penale. A fost un bluf! Acelaşi bluf îl fac şi astăzi pentru a încerca iar să îmi tăvălească imaginea, lucru pe care l-au încercat timp de cinci ani fără folos“, a declarat Radu Mazăre.


Referitor la contractul cu TV Neptun pentru care edilul este acuzat de conflict de interese de către ANI, el spune că  a fost verificat de Agenţia Naţională de Reglementare, care a stabilit că este legală. „Acum o săptămână, când am fost la ANI, ne spunea grăsuţa de acolo că nu are documente în dosar şi că va mai dura până va primi aceste documente. Le-a primit repede şi a anunţat azi, prin intermediul presei, că eu sunt în conflict de interese. În esenţă, ei mă acuză pe mine că am informat cetăţenii Constanţei despre locuinţele ieftine pentru tineri, despre ajutoarele pe care le dă Primăria, despre problemele oraşului.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite