Constanţa: „Din cauza mea scad salariile şi pensiile“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Edilul Constanţei a găsit motivul pentru care România este în pragul colapsului economic. El este de părere că preşedintele a dat milioane de euro serviciilor secrete pentru a-l urmări şi ancheta.

„Ăştia de la DNA verifică absolut tot ceea ce facem noi în Primărie. Ăştia de la serviciile secrete ne ascultă cu firele. Ăştia de la ANI (...) ne anchetau (...), ăştia de la SRI mă pândeau de pe lac să vadă dacă nu cumva mă droghez şi n-au găsit decât gagici pe terasa mea. (...) Pe toţi ăştia de aici îi plăteşte Băsescu cu miliarde de euro şi ca să aibă bani să ţină tot sistemul, taie pensiile oamenilor amărâţi, taie salariile funcţionarilor“, a declarat primarul Radu Mazăre. El a mai adăugat: „Au cheltuit băieţii de la SIE o grămadă de bani ca să meargă după mine în Brazilia, să facă filmuleţe cu mine, să mă pândească pe mine cu ce gagici umblu în Brazilia (...). Pentru asta taie Băsescu salariile bugetarilor şi pensiile“.

Edilul a schimbat şi panoul cu realizările înregistrate cu unul care reflectă realitatea din primăria Constanţei: „Înainte aveam un panou cu ce făceam cu şcolile, cu drumurile, cu lumina, cu pensionarii. Acum asta facem. Eu în Primăria Constanţa asta fac“, a declarat mazăre, arătând spre panoul pe care stau scrise denumirile instituţiilor care îl anchetează: DIICOT, ANI, SIE, Parchet, Curtea de Conturi, etc.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite