Constanţa: Mazăre renunţă la spectacolele din staţiunea Mamaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radu Mazăre prezintă documente
Radu Mazăre prezintă documente

Anularea evenimentelor estivale este cauzată de majorarea cu 10% a gigacaloriei de către Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energetic şi există posibilitatea ca şi locuitorii să suporte din cheltuieli.

Primăria Municipiului Constanţa nu va mai organiza competiţiile de Formula 1 pe apă, cele aeriene şi dansurile de samba destinate atragerii turiştilor pe litoral pe timpul sezonului estival din cauza creşterii cheltuielilor.

Consilierii locali au la dispoziţie o lună să analizeze proiectul de buget local întrucât cheltuielile au crescut din cauza majorării preţului la gigacalorie cu 10%, diferenţă care ar putea fi suportată şi de populaţie. Cu o costumaţie de gherilă, primarul Constanţei care a revenit din Brazilia a dat tot felul de veşti despre ce îi aşteaptă pe constănţeni, dar şi pe turişti în anul care a început.Mai mult şi angajaţii Primăriei Constanţa au luat salarii diminuate după ce le-au fost tăiate sporurile unii luând doar 500 de lei.

„Trebuie să analizăm preţul gigacaloriei care a fost majorat către Primăria care subvenţiona o parte din costuri. În urma ultimei majorări făcute la începutul acestui an, Primăria va trebuie să suporte şi cota care trebuia alocată de la bugetul de stat“, a declarat edilul. 

El a mai anunţat că seria controalelor la Primărie care a început de ieri cu o zivită a procurorilor DNA va continua cu o verificare a reprezentanţilor de la Curtea de Conturi Bucureşti care vor controla cum s-au atribuit şi derulat contractele pentru asfaltarea drumurilor.

Citiţi mai multe în Adevărul de Seară Constanţa de mâine!

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite