Constanţa: Radu Mazăre, piratul din Caraibe GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radu Mazăre în timpul şedinţei foto
Radu Mazăre în timpul şedinţei foto

Primarul din Constanţa a fost vineri eroul principal  din „Piraţii din Caraibe“ pentru revista pentru femei Tabu. Materialul va apărea luna aceasta. Fotografiile au fost realizate în Portul Tomis, la bordul velierului Corsarul.


Mazăre spune că iniţiativa a fost a revistei. „Înainte de a accepta shooting-ul m-am uitat să văd cum este vremea“, spune Mazăre. Când şi-a dat seama că nu poate practica sporturi pe apă a dat dezlegare la şedinţa foto.

Radu Mazăre, piratul din Caraibe

Mazăre a fost costumat cu cizme înalte, sabie, perucă, bandană, cercei şi coliere de fildeş.



Şedinţa foto nu a fost uşoară, mărturiseşte el. A durat şase ore. Manechinele, povesteşte el, au fost răzbunate. „Îmi spuneau: «Rădeaţi de noi când aveam şedinţe foto. Să vedeţi acum cum este! Am stat, ce era să fac? Dar mi-a plăcut»“, povesteşte primarul care l-a întruchipat pe Jack Sparrow.



Alături de el s-a aflat cântăreaţa Lavinia, fostă Miss Litoral 2002, care a interpretat rolul Keirei Knightley.



Primarul se regăseşte parţial în rolul dat de revistă. „Mi-ar fi plăcut să pot să iau de la bogaţi şi să dau la săraci!“, spune el.
Excentricul primar care a purtat pe rând uniformă de hitlerist şi s-a prezentat la şedinţe cu basca lui Che Guevara spune că a venit timpul să interpreteze şi alt personaj.


Radu Mazăre, piratul din Caraibe
Radu Mazăre, piratul din Caraibe
Radu Mazăre, piratul din Caraibe
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite