Constanţa: Material dendrologic pentru constănţenii gospodari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Serviciului de Gospodărire Comunală din Primăria Constanţa au distribuit astăzi material dendrologic pentru 49 de asociaţii de proprietari din zona Km 4-5.

În baza unor procese verbale, reprezentanţii asociaţiilor de proprietari au primit câte 50 de plicuri de seminţe de flori, 3 kilograme de gazon, 2,5 kilograme de var şi 80 de fire de gard viu pentru fiecare bloc în parte.

Tudor Miron, reprezentantul Serviciului de Gospodărire Comunală spune că distribuirea materialului dendrologic se va face numai în zilele de sâmbătă şi duminică. „Astăzi şi mâine şi sâmbăta şi duminica viitoare vom reuşi să terminăm cu distribuirea materialului dendrologic“, a spus Miron.

An de an, oamenii se îngrijesc de spaţiul verde din jurul blocurile, ba cu ce dă Primăria Constanţa, ba cu resurse proprii. „Anul acesta am primit mai puţin material dendrologic în comparaţie cu anul trecut. Probabil şi din cauza crizei. Anul acesta am primit 6 legături de gard viu a câte 80 de fire, 12 kilograme de seminţe de gazon, 10 kilograme de var şi 188 de plicuri de flori: muşeţel, salvie, pufuleţ, gura leului, ochiul boului, regina nopţii şi muşcate. Anul trecut, numai gard viu am primit 800 de fire“, a declarat Ioan Ciobanu, administratorul Asociaţiei de Proprietari D, E3, F1, F7 din Km 4-5.

Oamenii se mulţumesc şi cu atât. Au însă o mare nemulţumire: lipsa apei. „Când luăm materialul ne rugăm să şi plouă pentru că apa pentru irigat este foarte scumpă şi nu toţi locatarii înţeleg că trebuie să contribuie pentru amenajarea spaţiului“, a mai spus Ioan Ciiobanu.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite