Constanţa: Agenţii de pază au distrus maşinile hoţilor şi au lovit un bărbat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii sunt pe urmele agresorilor
Poliţiştii sunt pe urmele agresorilor

Un bărbat acuză angajaţii unei firme private de pază şi protecţie că l-au lovit fără motiv doar pentru că se afla în zona şinelor de cale ferată din dreptul localităţii constănţene Faclia.

UPDATE În jurul orei 12.30, Iulică Ţurcanu şi Tiberiu Odagiu se aflau în zona fostei Fabrici de Oxigen din localitatea Faclia.  Poliţiştii spun că dintr-un microbuz de culoare albă au coboât zece bărbaţi îmbrăcaţi în uniforme de culoare neagră. La vederea celor care păreau să fie agenţi de pază, Ţurcanu şi Odagiu au luat-o la fugă şi s-au făcut nevăzuţi, abandonându-şi maşinile.

Rămaşi singuri cu maşinile fugarilor, agenţii de pază au început să lovească autoturismele, cărora le-au înţepat cauciucurile şi le-au spart geamurile. Poliţiştii spun că în zonă a ajuns şi Alexandru Csepe. Bărbatul conducea când a fost oprit de agenţii de pază, scos cu forţa din maşină şi lovit.

Cei doi fugari au fost cercetaţi în trecut pentru furt de fier vechi. Agenţii de pază vor fi cercetaţi penntru ditrugere, lovire şi alte violenţe.

UPDATE
Aproximativ 20 de agenţi de pază au coborât dintr-un autocar şi i-au luat la ani mărunţi pe cei patru bărbaţi afilaţi în zona căii ferate. Se pare că unul dintre presupuşii hoţi a fost lovit de agenţi.

Din primele informaţii, autoturismele în care se aflau agenţii de pază şi cele ale presupuşilor hoţi veneau dinspre Bucureşti spre Constanţa. Incidentul s-a produs în dreptul localităţii Saligny.

Se pare că agenţii au oprit în trafic cele două autoturisme în care se aflau mai mulţi bărbaţi bănuiţi de furt şi le-au distrus maşinile.


Vom reveni cu detalii!

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite