Constanţa: UPDATE Mascaţii au spart uşa... greşită!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupele Jandarmeriei au greşit adresa!
Trupele Jandarmeriei au greşit adresa!

Un om de afaceri constănţean a depus plângere la Parchet reclamându-i pe mascaţii Jandarmeriei. Bărbatul a arătat că în timpul celor 68 de percheziţii de ieri dimineaţă, vila sa a fost confundată cu cea a unui infractor şi jandarmii i-au spart uşa.

Citeşte şi:
Fostul senator PUNR Mircea Vâlcu, confundat de mascaţi cu un traficant de droguri


Locuinţa „vandalizată“ în timpul percheziţiilor îi aparţine lui Răzvan Sinos, un om de afaceri constănţean. „Au venit la şase dimineaţa şi au rupt uşa metalică. Este o uşă de firmă. Când au apărut cei de la firma de pază, pentru că s-a declanşat alarma, nici măcar nu au avut bunul simţ să îşi ceară scuze sau să spună că vor achita pagubele. Au spus agenţilor de pază că a fost o greşeală, că e ok şi s-au urcat în maşini şi au plecat“, a declarat Mariana Vasiliev, reprezentata păgubitului.

Proprietarul locuinţei a depus o plângere la Parchet, acuzându-i pe cei care i-au spart uşa de distrugere. Descinderile de ieri au fost efectuate de jandarmi şi poliţişti, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Update: Descinderea la adresa greşită a fost făcută în cursul unei operaţiuni menite să anihileze o filieră de contrabandişti cu ţigări. În total au fost făcute 68 de percheziţii domiciliare, la sediile unor societăţi comerciale, depozite şi hoteluri, dintre care 11 percheziţii de către lucrătorii de poliţie ai serviciilor judeţene anticorupţie Constanţa şi Ialomiţa, 7 percheziţii de către procurori şi lucrători de poliţie din judeţele Suceava, Brăila şi Bacău şi 50 de percheziţii de către lucrătorii de poliţie de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa. Când au ajuns la vila lui Răzvan Sinos mascaţii îl căutau de fapt pe Viorel Done, administratorul firmei Dovi, şi cercetat în mai multe dosare penale sub suspiciunea de contrabandă. Done locuieşte însă pe strada Eroilor, în aceeaşi zonă.

Mascaţii au încurcat adresele unde trebuiau să descindă. Au intrat peste Georgescu, deşi îl căutau pe Balint

Mascaţii care-l căutau pe fiul lui Nuţu Cămătaru au greşit adresa

Povestea băbuţei peste care au dat buzna mascaţii din greşeală

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite