Constanţa: UPADATE/ Mascaţii vânează contrabandiştii de alcool

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de percheziţii se efectuează în acest moment în judeţul Constanţa de către forţele de intervenţie speciale şi ofiţerii Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă sub coordonarea unui procuror din cadrul Direcţiei  de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate şi Terorism Bucureşti.

Este vorba despre o operaţiune amplă care se desfăşoară în trei judeţe: Constanţa, Argeş şi Prahova. Acţiunea vizează destructurarea unei reţele care se ocupă cu fabricarea de alcool de contrabandă iar valoarea prejudiciului este estimată la cel puţin 500.000 de euro.

UPDATE ora 12.15 Acţiunea Forţelor Speciale este în plină desfăşurare, iar mascaţii au oprit în trafic şi reţinut două autoturisme marca Opel Astra la ieşirea din Constanţa spre localitatea Valu lui Traian.
Autoturismele înmatriculate AG 85 LXA şi Ag 58 VWV erau încărcate cu sute de litri de alcool despre care se crede că a fost produsă ilicit în fabrica situată în zona industrială a oraşului.
Clădirea îi aparţine omului de afaceri Gherorghe Pufleanu, iar în acest moment la fabrică se află şi un avocat care îl reprezintă pe proprietar.
Cele două maşini au fost reţinute şi sunt păzite de mascaţi până la sosirea criminaliştilor, care vor prelua probele în vederea expertizării.


UPDATE ora 10.40
Constrabandiştii îşi desfăşurau activitatea într-o fabrică dezafectată, situată pe una dintre străzile din zona industrială a oraşului Constanţa. Mascaţii au împânzit zona în jurul orei 10.30 şi au cautat dovezi care să probeze activitatea ilicită a suspecţilor. Clădirea înconjurată de mascaţi are două etaje, iar acţiunea forţelor speciale este în plină desfăşurare chiar în acest moment.


UPDATE
: Acţiunea a fost  demarată la ora 6.00 când zeci de poliţişti au descins în locuinţele suspecţilor din Constanţa. Anchetatorii caută dovezi  despre activitatea ilicită a suspecţilor. Pe toate arterele principale ale oraşului au fost instalate filtre de Poliţie care opresc în trafic maşinile de lux, în care se bănuieşte că s-ar afla traficanţii de alcool. Operaţiunea a fost demarată după ce o cantitate mare de alcool a fost descoperită pe piaţa neagră din judeţul Argeş iar cercetările au scos la iveală că reţeaua ar fi coordonată din Constanţa. 

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite