UDATE/ Mascaţii au descins la hotelul Caraiman din staţiunea Mamaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două hoteluri din staţiunile Mamaia şi Venus au fost „călcate“ de forţele speciale de intervenţie ale Poliţiei, azi dimineaţă.

Una dintre locaţii este hotelul „Caraiman“ din Mamaia.  Mascaţii au descins în hoteluri la prima oră a dimineţii în căutare de documente pentru a proba un caz complex de infracţiune economică.

Percheziţiile s-au desfăşurat simultan în Bucureşti, Prahova şi Constanţa, sub coordonarea procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism. Anchetatorii cercetează modalitatea prin care administratorii SC RODIPET SA, au falimentat firma. Prejudiciul  este estimat la aproximativ 35 de milioane de euro.  Nouă personae sunt anchetate pentru implicarea în această infracţiune. Printre ei se numără şi Awdi Hassan şi Awdi Mehdi, deja puşi sub învinuire.

Update, ora 18.00: Hotelul Caraiman din staţiunea Mamaia şi hotelul Orlando din staţiunea Venus au fost puse sub sechestru de ofiţerii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa din dispoziţia procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism. Procurorii au dispus această măsură pentru ca cele două active să nu poată fi înstrăinate pe perioada efectuării anchetei. Oamenii legii au ridicat din interior mai multe înscrisuri şi l-au luat pe administratorul hotelului, Awdi Mehdi, pentru a-l duce la audieri la DIICOT.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite