Constanţa: Martori audiaţi în dosarul prim-procurorului acuzat de 130 de infracţiuni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şase persoane au fost audiate astăzi de un judecător al Curţii de Apel Constanţa în dosarul în care sunt judecaţi, printre alţii, prim procurorul Parchetului sibian Florin Apostu şi ofiţerul SRI, Tiberiu Popescu.

Printre cei şase martori audiaţi s-a aflat şi Mihai Rareş Bârsan, care a depus mărturie, în ciuda faptului că fratele său este învinuit în dosar. Bărbatul i-a spus judecătoarei că îl cunoaşte pe ofiţerul SRI Tiberiu Popescu, căruia i-ar fi oferit 1.000 de euro pentru a-şi recupera permisul de conducere.

Deţinuţi VIP la bara Curţii de Apel Constanţa

„Aveam nevoie de permis, îmi trebuia pentru locul de muncă pe care îl am în Germania. De acolo am venit pentru a fi martor“, a spun Bârsan în faţa instanţei.

Instanţa constănţeană a acordat un nou termen de judecată, pentru 5 aprilie, la ora 10.00.

Apostu, Popescu, alături de Ilie Carabulea, Cârstea Mihaela, Cârstea Dumitru şi Boţa Nicolae, au fost trimişi, în data de 9 decembrie 2010, în judecată de Direcţia Naţională Anticorupţie, pentru mai multe infracţiuni de corupţie. Apostu este acuzat de luare de mită, trafic de influenţă, fals în înscrisuri şi uz de fals, favorizare a infractorului şi fals în declaraţii.

Apostu este acuzat de săvârşirea a nu mai puţin decât 130 de infracţiuni, printre care luare de mită, trafic de influenţă, fals în înscrisuri şi uz de fals, favorizare a infractorului şi fals în declaraţii.


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite