Marşul motociliştilor a avut loc astăzi pe străzile Constanţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ecoul a zeci de motoare a răsunat puternic pe arterele principale ale oraşului.

Motociclete de viteză sau choppere clasice, bărbaţi în geci de piele sau îmbrăcaţi lejer, motociclişti şi motocicliste, toate au putut fi văzute în cadrul evenimentului organizat în cadrul festivalului Seawolves Bike Best.

Trecătorii au rămas uluiţi de varietatea formelor şi culorilor specifice unei astfel de manifestaţii. „Este extraordinar! Aş vrea să mai fie organizate astfel de evenimente“, exclamă Aglaia Căuşanu, în vârstă de 48 de ani.

VEZI AICI GALERIE FOTO

Marşul s-a desfăşurat cu scopul de a demonstra că şi motocicliştii sunt participanţi responsabili la traficul rutier. Alexandru Rădulescu (62 de ani) este taximetrist din 1982 şi spune că nu a întâmpinat până acum probleme în ceea ce îi priveşte pe motociclişti. „Este foarte frumos ceea ce am văzut astăzi. Este ca la americani. Păcat că mai aud uneori de câte un băiat din ăsta, că face accident“, spune Nea' Sandu.

Marşul a avut loc astăzi pe traseul Camping Turist – Oxford – Dacia – Capitol – Retur. Festivalul Seawolves Bike Fest este unic pe litoral şi reuneşte motociclişti din România, Rusia, Germania, Bulgaria şi Macedonia.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite