Constanţa: Fostul adjunct al ITM, Marius Ciobanu, a fost eliberat din arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Ciobanu
Marius Ciobanu

Magistraţii constănţeni au admis recursul formulat de avocaţii fostului director adjunct al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Constanţa.

Prin decizia luată de judecătorii Curţii de Apel Constanţa, Ciobanu a fost eliberat sub control judiciar.
„Clientul meu nu are voie să îşi schimbe domiciliul sau să părăsească localitatea de domiciului şi trebuie să se prezinte la toate termenele de proces“, a declarat Cornel Popescu, unul dintre cei trei apărători ai lui Ciobanu.
Fostul director al ITM a fost pus în libertate imediat după ce decizia magistraţilor a fost comunicată Penitenciarului Poarta Albă, locul unde este Ciobanu era ţinut în arest. „Estimez că în aproximativ o oră sau două va ajunge decizia la penitenciar şi atunci clientul meu va fi pus în libertate“, a menţionat avocatul.
Anchetatorii susţin că, pe 9 octombrie 2009, Marius Ciobanu a pretins de la administratorul unei societăţi comerciale 2.500 de lei. Directorul urma să intervină pe lângă un subordonat de-al său pentru soluţionarea favorabilă a unei plângeri referitoare la nerespectarea legii privind raporturile de muncă. La 13 octombrie, Marius Ciobanu a  fost surprins în flagrant imediat după primirea sumei de 2.500 lei de la denunţător.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite