Elena Hristodorescu, managerul Marks & Spencer, s-a sinucis din dragoste pentru fostul ei cumnat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerul magazinului Marks & Spencer din Constanța, Elena Liliana Hristodorescu (37 de ani), s-a aruncat luni în gol de la etajul şase, lăsând în urmă un bilet de adio: „I-am dat sufletul meu. El l-a dat altcuiva". Ea avea o relaţie cu lectorul universitar Alexandru Mincu (40 de ani), care fusese însurat cu sora ei vitregă.

După primul lui divorţ, fizicianul specialist în mecanică cuantică se recăsătorise cu sora vitregă a Lilianei, cu care are un copil de 4 ani, iar după divorţul de aceasta se cuplase cu Liliana.

Familia ei spune că fizicianul cu înfăţişare mistică se considera „trimisul lui Dumnezeu pe pământ" şi făcuse o obsesie pentru MISA. Liliana voia să se mute la Bucureşti pentru a scăpa de influenţa lui malefică, dar el se împotrivea.

Frumuşica de la etajul şapte

Vecinii Elenei Hristodorescu au doar cuvinte de laudă pentru tânăra deosebit de frumoasă, care și-a luat zilele de Ziua Îndrăgostiților.

„Noi îi spuneam «frumuşica de la etajul şapte». Foarte deşteaptă şi cuminte. Locuia în apartament de mai bine de opt ani“, spune doamna Manole, preşedinta imobilului.

Managerul Marks & Spencer Constanţa s-a sinucis de Ziua Îndrăgostiţilor pentru lectorul universitar Mincu

Femeia povesteşte că nu a mai văzut-o în ultima perioadă pe Elena Hristodorescu. „Venea destul de rar, eu o sunam pe mama ei, care venea şi deschidea uşa de la apartament, să pot lua contoarele“, explică preşedinta asociaţiei.

Ea îşi aminteşte că vecina sa a lucrat câțiva ani în străinătate. „Ştiu că a muncit în Bulgaria şi în Grecia, a fost plecată o bună perioadă de timp“, completează doamna Manole.

Elena se mutase de trei luni cu iubitul ei, lectorul universitar Alexandru Mincu (40 de ani), într-un bloc de pe strada Ecoului din cartierul Faleză Nord. De aici s-a aruncat ea, de la etajul șase, luni în jurul orei 13.00. Iubitul ei nu era acasă, fiind plecat la București, iar telefonul lui mobil era închis, astfel că nici polițiștii n-au putut da de el.

„A mai încercat să se sinucidă“

Rudele lui Alexandru Mincu spun că tânăra nu era la prima tentativă de a-şi pune capăt zilelor. O mătuşă a acestuia a declarat pentru „Adevărul de Seară“ Constanţa că Elena îi trimitea lui Alexandru mesaje care ridică semne de întrebare.

Mătuşa lui Mincu, care l-a însoţit la morgă, a declarat că Elena nu se află la prima tentativă de suicid. „Din câte am auzit eu, a mai încercat să se sinucidă, încă de dinainte să se cunoască ei. Acum a fost singură acasă, cu o sticlă de votcă şi având aceste gânduri negre...“, a spus aceasta.

Managerul Marks & Spencer Constanţa a murit pentru că a explodat inima în ea

Mătuşa, care a refuzat să îşi dea numele, spune că şi pe telefonul mobil tânăra ar fi avut nişte mesaje care ar fi trebuit să ridice suspiciuni anchetatorilor. Nu a fost lăsată să vorbească mai mult, căci Alexandru Mincu și-a luat mătuşa sa de acolo, ținând să mai spună: „Dacă vreţi să ştiţi adevărul, acela vi se va da, căci pentru voi este adevărul“.


Citeşte mai multe în !

stampila constanta
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite