UPDATE Și-a biciuit mama și fratele vitreg pentru că l-au pârât vecinului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie împreună cu fiul ei au fost transportaţi de urgență la Spitalul Clinic Judeţean după ce ambii au fost loviți cu biciul pentru că femeia a îndrăznit să-i mărturisească unui vecin cine este vinovat de rănirea unui cal scăpat din ogradă.


UPDATE ora 13.40

Amfe Amet şi fiul său au fost externaţi în cursul zilei de astăzi. Pacienţii au fost diagnosticaţi cu politraumatisme şi policontuzii prin agresiune. „Au părăsit spitalul cu o stare generală bună“, au declarat cadrele medicale.

UPDATE ora 7.55

Amfe Amet (32 de ani) din Lumina şi copilul ei, în vârstă de numai patru ani au ajuns aseară în Unitatea de Primire a Urgenţelor după ce au fost bătuţi cu biciul de fiul vitreg al femeii. Ambii au suferit multiple leziuni corporale. Femeia a fost cusută la cap şi mână, iar copilul se află încă sub supravegherea cadrelor medicale.

Agresorul, Hasan Bârlai (17 ani) este fiul din prima căsătorie al soţului lui Amfe Amet şi a fost crescut de femeie de când avea doar câţiva ani. „Şi-a făcut milă de el şi uite ce i-a făcut“, a spus fratele, Nejmedi Amet( 30 de ani). Rudele lui Amfe spun că totul a început în urmă cu două zile, când tânărul i-a rupt piciorul calului unui vecin.

Scandalul a pornit de la un cal

„Calul vecinului a scăpat din ogradă, iar Hasan i-a rupt din greşeală piciorul. Când a fost întrebată de acesta dacă fiul ei este vinovat, ea a recunoscut fapta şi i-a spus vecinului ce s-a întâmplat“, a declarat sora femeii, Amet Bahar (43 de ani).

Nemulţumit că a fost dat de gol, Hasan a luat-o la întrebări pe Amfe şi s-a gândit să-i aplice şi o corecţie pentru ceea ce a făcut. El şi-a bătut mama vitregă cu un bici cu sârmă şi pentru că fiul de patru anişori se afla prin zonă, a fost şi el lovit. Femeia a declarat că a încercat să-şi protejeze copilul cât mai mult. „Am căzut jos cu copilul, dar lui nu i-a păsat şi m-a lovit în continuare“, a spus Amfe Amet.

Fraţii ei au mai declarat că au fost la postul de Poliţie din Lumina, dar oamenii legii au spus că sunt „doar zgâriaţi şi nu au luat nicio măsură împotriva vinovatului“.

În prezent, femeia este supusă mai multor investigaţii amănunţite în Unitatea de Primire a Urgenţelor. Medicii care au preluat-o pe femeie spun că în urma radiografiilor efectuate, mama nu prezenta leziuni interne. „În acest moment, pacienta este supusă unei ecografii şi mai multor analize medicale. Imediat ce vom primi rezultatele, vom putea stabili şi un diagnostic“, a declarat medicul Cioablă.

VEZI AICI MAI MULTE IMAGINI CU VICTIMA!

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite