Constanţa: Mai multe spectacole la Delfinariu FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru a sărbători primul an împreună, conducerea Delfinariului din Constanţa a hotărât ca din această săptămână Ni-Ni, Pei-Pei şi Chen-Chen să susţină câte patru spectacole pe zi, în loc de trei câte aveau până acum.

Cele trei vedete ale Delfinariului din Constanţa - Ni-Ni, Pei-Pei şi Chen-Chen - muncesc pe brânci în bazinul acoperit. Ele se pregătesc pentru spectacolele din perioada sezonului estival, când micuţii din toată ţara vor veni să-i admire.



Până atunci, cele trei mamifere îşi ţin reprezentaţiile de câte 20 de minute din ce în ce mai complexe în faţa turiştilor.

image



Ieri, mamiferele au încântat turiştii români şi străini prezenţi la Delfinariu. După ce au făcut un tur de bazin, cei 3 şi-au început numărul alături de Georgeta Enciu, Cătălin Covaci şi Luiza Culea, 3 din cei 7 dresori câţi aţi delfinii.

image



Spectacolul a început cu un salut, după care fiecare delfin a stat, pe rând, la controlul dentar, la nivelul dorsalelor şi al respiraţiei.

image
image

Câteva reverenţe, întoarceri şi delfinii au început să se dea în spectacol stropindu-i pe spectatori, care se amuzau copios.



Giumbuşlucuri

image

Ni-Ni şi Pei-Pei au stat în coadă, s-au învârtit, s-au relaxat înotând pe spate, au sărit la o înălţime de patru-cinci metri, unde balansau o minge.

image

Numărul a continuat la trambulină, unde Pei-Pei şi Chen-Chen au sărit primind ca recompensă calamar. Lui Ni-Ni nu i-a reuşit săritura şi a fost „pedepsit" cu hering.


Spectacolul a continuat cu Chen-Chen care a adus un cerc pe care l-a rotit cu gura, apoi o minge, iar în final a cântat şi dansat. Ni-Ni şi-a arătat talentul la dans, însă juriul, Chen-Chen, l-a dezabrobat, dând din cap, semn că nu i-a plăcut cum s-a mişcat.


„Bravo Ni-Ni", a strigat Clara, o fetiţă de 7 ani care i-a văzut pentru prima dată. „Mi-au plăcut foarte mult şi îi iubesc", a spus fata la sfârşitul spectacolului.

image
image



Cele trei mamifere urmează să fie mutate în perioada 7 - 9 iunie în bazinul descoperit. Aici, ele vor susţine spectacole mai lungi, de minimum 30 de minute, de patru o pe zi, în schimbul a 25 de lei. Spectacolele au loc zilnic la orele 11.00, 13.00, 15.00 şi 19.00.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite