Constanţa: Mai multe drumuri blocate în judeţul Ialomiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viscolul continuă să creeze prbleme în judeţul Ialomiţa. Ninsoarea abundentă din ultimele ore a blocat mai multe drumuri naţionale şi judeţene.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ialomiţa informează că la ora 13.30, pe raza judeţului, din cauza zăpezii abundente, traficul  rutier era întrerupt pe următoarele segmente de  drumuri naţionale şi judeţene:

-    DJ 313 Axintele - Horia
-    DJ 201 B - Ciochina - Lehliu
-    DJ 302 Roşiori - Moviliţa
-    DJ 211 Griviţa - Traian
-    DJ 102 H Miloşeşti - Reviga
-    DN3B Vlădeni - Chirana
-    DJ 302 Roşiori - Drăgoeşti
-    DJ 203 F Griviţa - Scânteia
-    DN 2C Tovărăşia - limită judeţul Buzău
-    DN21 Slobozia - Iazu - Bărăganu

Pentru a pune în aplicare măsurile dispuse, în judeţul Ialomiţa au fost instituite patru filtre rutiere astfel: două pe DN2C, în localităţile Tovărăşia şi Slobozia şi câte unul pe DN21A la ieşire din oraşul Ţăndărei şi pe DN21, în comuna Scânteia.

„Menţionăm faptul că, la această oră, pe arterele judeţului există mai multe autovehicule blocate  în trafic, astfel: pe DJ 313 Axintele - Horia: un microbuz şcolar este blocat şi se acţionează de către Primăria Axintele cu un tractor şi pe DN 21 Slobozia - Iazu - Bărăganu - aproximativ 20 de autovehicule blocate“, a declarat Daniela Salaoru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Ialomiţa.

Înainte de a pleca la drum, conducătorii auto se pot informa despre situaţia traseului pe care urmează să se deplaseze apelând numărul de telefon 021/9360 (Comandamentul Central de Iarnă). „Dacă trec prin zonele afectate de ninsori, să pregătească autovehiculele pentru circulaţia pe timp de iarnă şi să adapteze permanent viteza la condiţiile meteo-rutiere (vizibilitate redusă, carosabil acoperit cu zăpadă, polei sau umed şi viscol). De asemenea, este necesar să se păstreze în mers o distanţă suficientă pentru a putea opri in condiţii de siguranţă“, a mai spus Daniela Salaoru.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite