Constanţa: FOTO Măcelăresc spaţiul verde pentru a construi două blocuri în cartierul Tomis 4

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spaţiul verde din cartierul Tomis 4, zona Tomis Nord, vizavi de City Park Mall, s-a transformat în şantier. Terenul, ce a fost schimbat din domeniu public în propriete privată, a fost defrişat, iar din primăvară vor începe construcţiile pentru două blocuri şi o parcare.

Oamenii care locuiesc la blocurile S4 - P4 de pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr. 173 - 17 sunt supăraţi că puţinul spaţiu verde din jurul blocurilor va fi înlocuit de două blocuri şi o parcare.

image

Astăzi, o echipă de muncitori a venit de dimineaţă să defrişeze spaţiul pe care vor fi construite blocurile şi parcarea. Ajutaţi de o macara care să susţină trunchiul, oamenii au tăiat un castan.

image

Din vară, Georgeta Frasin vede frecvent echipe de muncitori care vin să taie copacii. „Locuiesc aici din 1967. Ud pomii din parc de 43 de ani. Nu mi se pare corect să-i taie. Nimeni nu ne-a cerut părerea, nu se ţine cont de blocurile deja construite",s- a plâns Georgeta Frasin (63 de ani).

image

Doamna Dogaru nu înţelege cum de terenul cu pricina a fost trecut în proprietate privată. „În vară, angajaţii de la primărie veneau şi tundeau iarba şi fasonau copacii. Acum, cine ştie cum a ajuns proprietate privată", a spus femeia.

Maistrul firmei SCIM care coordona echipa de muncitori a spus că cele două blocuri care vor fi construite din primăvară vor avea parcarea între cele două construcţii: „Momentan, sunt înlocuite ţevile, se face racordul şi apoi urmează să fie trase conductele. Din primăvară începe efectiv lucrarea".

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite