Constanţa: Luptătorul Tolea doborât de propriul Touareg

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luptătorul Tolea Ciumac şi-a făcut praf maşina azi dimineaţă după ce a intrat în sensul giratorul de la intrarea în municipiul Constanţa. Incidentul s-a produs azi dimineaţă, în jurul orei 3.00.

Tolea Ciumac (39 de ani) conducea un Volkwagen Toaureg cu numărul de înmatriculare B 26 WSH. Bărbatul conducea dinspre Mangalia spre Constanţa. Se pare că luptătorul a observat sensul giratoriu prea târziu aşa că s-a urcat cu viteză pe bordură. Martorii susţin că Tolea se deplasa cu peste 120 de kilometri pe oră.

image

A rupt gardul reprezentanței Skoda

Bolidul s-a răsturnat în intersecţie, dar a aterizat pe roţi. Şoferul nu a reuşit să redreseze maşina, care a ajuns în gardul reprezentanţei Skoda, pe care l-a distrus într-o mare măsură.

image

În urma impactului Tolea şi pasagerul de pe scaunul din dreapta nu au fost răniţi grav din cauză că în momentul impactului s-au activat  airbag-urile. Touareg-ul de culoare albă valorând zeci de mii de euro s-a făcut praf, fiind tractat către garajul uneui firme particulare . După accident autovehicolul a fost luat de la faţa locului. La faţa locului au venit un echipaj al Ambulanţei şi unul de Poliţie. Tolea a fost testat cu Drager, rezultatul indicând că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.



Tolea a delarat că a izbit sensul giratoriu pentru că nu l-a observat, nefiind nici semnalizat nici luminat. Deşi şi-a văzut moartea cu ochii, Tolea a glumit spunând că în momentul accidentuli era cu ochii închişi. Accidentul a fost  înregistrat ca o simplă tamponare.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite