Constanţa: Lucrări de retehnologizare a staţiei de tensiune Centru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Enel Distribuţie Dobrogea începe lucrările de retehnologizare a staţiei de transformare Centru din Constanţa. În această noapte, între orele 12.00 şi 5.00, reprezentanţii Enel Electrica avertizează că există riscul producerii unor avarii şi ptr că nu nu există posibilităţi de alimentare alternativă cu energie electrica a consumatorilor, timpul remedierii să fie mai mare.

„Zona în care va scădea gradul de siguranţă în alimentarea consumatorilor cu energie electrică este cuprinsă în perimetrul: ICIL, Obor, Dacia, Stadion, Delfinariu, Capitol, Spitalul Mare, Centru, Peninsula, Casa Casatoriilor“, a declarat Alina Pascu, reprezentantul Enel Electrica Dobrogea. Tot ea a mai spus că aceste lucrări nu presupun oprirea definitivă a activităţii staţiei, ele fiind realizate fără a fi necesară întreruperea electricităţii, decât în eventualitatea existenţei unei avarii. 

Lucrările de retehnologizare a staţiei de transformare de 110kV Centru constau în refacerea completă a staţiei prin înlocuirea tuturor celulelor, a întrerupătoarelor, a separatoarelor, a tuturor echipamentelor şi protecţiilor de medie tensiune.  Lucrările se vor finaliza în toamna acestui an.

„Pentru acestă lucrare, Enel Distribuţie Dobrogea a concentrat patru echipe de intervenţie, însumând 24 de persoane, pentru a o executa cu operativitate şi în condiţii de siguranţă“, a mai spus Alina Pascu.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite