Constanţa: Lucrări de asfaltare pe podul de la Butelii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucrările vor fi finalizate în maximum 4 zile
Lucrările vor fi finalizate în maximum 4 zile

Astăzi au început lucrările de asfaltare pe podul de la Butelii, deteriorat de traficul greu în urma devierii circulaţiei TIR-urilor de pe podul IPMC. Traficul în zonă se desfăşoară cu dificultate.

Circulaţia camioanelor pe podul IPMC a fost interzisă de Primăria Constanţa începând cu data de 8 iulie, traficul spre Portul Constanţa fiind deviat pe Podul Cumpenei. „Din cauza traficului greu s-au format mai multe gropi şi denivelări în carosabil pe care încercăm să le acoperim. Va fi turnată tramă stradală pe porţiunile mai afectate“, a declarat ing. Monica Vodă din partea SCIL Confort Urban.

Autorităţile locale spun că podul nu va rezista mai mult de un an la traficul greu la care este supus. „Mai mult de un an nu va rezista nici podul de la Butelii şi vom fi nevoiţi să îl închidem şi pe acela“, a declarat edilul Constanţei, Radu Mazăre, în momentul în care a fost interzisă circulaţia pe podul IPMC.

Lucrările de reabilitare ale podului vor dura maximum patru zile, timp în care circulaţia se desfăşoară pe câte o bandă pe sens. Şoferii sunt rugaţi să evite pe cât posibil zona sau să respecte indicaţiile agenţilor de poliţie care dirijează traficul.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite