Constanţa: La party-urile cu fiţe se poartă caricatura

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Caricaturistul Leonte Năstase transformă mirii în două chipuri hazlii
Caricaturistul Leonte Năstase transformă mirii în două chipuri hazlii

200 de euro costă serviciul oferit de un portretist. La agape colegiale, aniversări, lansarea unor produse sau chiar nunţi, firmele private de organizări evenimente au în portofoliu realizarea unor caricaturi ale invitaţilor.

Caricaturistul constănţean Leonte Năstase s-a dat pe mâna unor firme profesioniste de organizat evenimente şi şi-a umplut agenda de programări. Numai în ultimul an a fost contactat pentru a realiza portrete şi caricaturi ale invitaţilor la deschiderea unui hotel în Braşov, la zile onomastice sau aniversări ale unor firme constănţene. De asemenea, a fost cooptat pentru a realiza caricaturi la un eveniment organizat într-un cadru privat pentru copiii angajaţilor unor firme.

Realizarea portretelor tuturor invitaţilor durează, în medie, 12 ore, spune artistul. Iar costul unei astfel de amintiri costă 200 de euro. Leonte Năstase lucrează în creion, uneori şi acuarelă pe planşe A4 sau A3, în funcţie de solicitări. Şi pentru că sunt party-uri care se respectă, de cele mai multe ori artistului i se pune la dispoziţie o hârtie personalizată cu logo-ul firmei organizatoare. „Le aşez un zâmbet în colţul gurii“, spune Leonte Năstase.

De asemenea, caricaturistul este solicitat şi pentru evenimente organizate de primării locale, în ultimii ani fiind contactat de autorităţi din Mangalia, Năvodari, Techirghiol şi Medgidia pentru acţiuni în aer liber dedicate zilelor oraşului respectiv. „Am avut surpriza să constat că oamenii stăteau la coadă la portrete, nu la mici şi la bere, ca să primească în schimb o schiţă, în care să se regăsească prin ochii artistului“, a adăugat acesta.

Citiţi pe  cum puteţi contacta un caricaturist!

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite