UPDATE Constanţa: Serviciul de Impozite şi Taxe a renunţat la numărătoarea monedelor din căldare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Silviu Miroiu protestează astfel pentru felul în care este tratat de stat
Silviu Miroiu protestează astfel pentru felul în care este tratat de stat

Silviu Miroiu (33 de ani) din Constanţa a fost amendat pentru că a adus injurii unui angajat al Poliţiei Locale care îl apostrofase pentru că staţiona în loc nepermis. Incidentul s-a petrecut în luna ianuarie.

Update: Silviu Miroiu a venit la ghişeu în jurul orei 14.00 cu aceeaşi căldare pe care o cărase şi vineri. Căldarea nu mai conţinea decât suma de 262 de lei motiv pentru care era mai uşoară. Tânărul a ridicat găleata fără dificultate şi a deşertat conţinutul la ghişeu. Funcţionara nu a mai respectat procedura de a număra suma încasată: ca să economisească timp a pus monedele în sertar şi a eliberat direct dovada de plată, pentru suma de 262 de lei.

Săptămâna trecută el s-a prezentat la ghişeul Serviciului Local de Impozite, taxe şi alte Venituri la Venitul Local de pe strada Sulmona pentru a plăti amenda de 1.000 de lei în monede de 5 bani, adică nu mai puţin de 40 de kilograme de... bani.

Amendă cu „greutate": Un constănţean a achitat 1.000 de lei în monede de 5 bani FOTO

Vineri, cele opt funcţionare nu au reuşit să numere toată suma, motiv pentru care constănţeanul a anunţat că revine în după-amiaza zilei de astăzi pentru a plăti diferenţa de bani. Numărătoarea va fi reluată de la 743 de lei.

„Mi-au dat o dovadă de plată pentru suma de 323 de lei, cât au numărat până la ora 12.00 şi încă o dovadă pentru 420 de lei, cât au reuşit să numere între orele 14.00 şi 16.00. Deci, în total, 743 de lei. O să revin la ghişeu luni după-amiază", a precizat iniţiatorul ineditului protest.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite