Constanța: Jeep urmărit de Poliție. S-au tras 12 focuri de armă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițiștii Serviciului Rutier au tras 12 focuri de armă după șoferul unui Jeep cu numere de Bulgaria. După ce au urmărit mașina câțiva kilometri oamenii legii au descoperit autoturismul abandonat în zona Cumpăna.

Incidentul s-a produs azi noapte, după miezul nopții. Suspecții nu au fost prinși încă.

Update: Autoturismul urmărit este un Jeep de culoare albastră Ford Kuga, înmatriculat în Bulgaria. Polițiștii au spus că au urmărit mașina din cauză că circula haotic și nu a oprit la semnalul patrulei. Jeepul circula pe DN 39 Constanța- Mangalia iar în momentul în care oamenii legii s-au luat după autoturism, șoferul a schimbat ruta și a intrat pe un drum lateral. Polițiștii au încercat să îl blocheze în trafic, solicitând ajutorul unui echipaj auto de la Poliția Cumpăna care să blocheze șoseaua. Autoturismul a ocolit barajul, ieșind pe câmp, unde a și fost găsit câteva minute mai târziu. Șoferul și pasagerul de pe scaunul din dreapta sunt căutați acum de polițiști. Oamenii legii au spus că în portbagaj au fost găsite mai multe bidoane încărcate cu produse petroliere, probabil de furat. 

Inspectorul Carmen Șerbănescu, purtătorul de cuvânt al Poliției Rutiere Constanța spune că nimeni nu a fost rănit pentru că cele 12 focuri de armă s-au tras în plan vertical și spre roțile vehiculului.

 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite