Constanţa: UPDATE / Jean Constantin şi Ion Besoiu au dat raportul poliţiştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maestrul i-a înveselit pe oamenii legii
Maestrul i-a înveselit pe oamenii legii

Maeştrii au răspuns invitaţiei de a susţine un moment artistic cu prilejul aniversării a 188 de ani de la prima atestare documentară a Poliţiei Române.

Momentul a fost sărbătorit de şefii tuturor structurilor din Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa, Jandarmeriei Constanţa şi Poliţiei de Frontieră.

Aniversarea a fost mai puţin convenţională ţinând cont de faptul că amfitrionul festivităţii, inspectorul şef al IPJ Constanţa, comisar-şef Aurelian Zaheu i-a avut ca ajutoare pe cunoscuţii actori Jean Constantin şi Ion Besoiu. Prezentarea invitaţilor-surpriză a fost precedată de un scurt moment de suspans.

Actorii au întreţinut atmosfera

În momentul în care şeful Poliţiei l-a chemat la microfon pe Jean Constantin s-a descoperit că invitatul de onoare... lipsea. Cum într-o încăpere înţesată de întreaga comandă a instituţiei un asemenea caz nu putea rămâne neelucidat, artistul a fost localizat în mai puţin de un minut într-un colţ de încăpere, unde se pitise, probabil ca să se reculeagă deoarece anterior fusese oficiată o slujbă religioasă.

Ion Besoiu i-a dat replica lui Jean Constantin în susţinerea momentului său umoristic ce a fost savurat de asistenţă.

Actorii s-au folosit de acest prilej pentru a le ura oamenilor legii „La mulţi ani!“. Momentul culminant al distracţiei l-a reprezentat clipa în care Jean a primit o telegramă în care Nicole Kidman îi cerea prietenia. Artistul a refuzat politicos invitaţia de a părăsi România şi a poftit-o să îşi petreacă concediul în Mamaia.

Citiţi mai multe în Adevărul de Seară!




Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite