Constanţa: Jafurile comise la casa de pariuri din Mangalia au aceiaşi autori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Casa de pariuri Stanleybet din Mangalia a fost închisă până la finalizarea anchetei
Casa de pariuri Stanleybet din Mangalia a fost închisă până la finalizarea anchetei

Poliţiştii din Mangalia cred că persoanele care au jefuit casa de pariuri sportive Stanleybet marţi noaptea sunt aceleaşi care au acţionat şi în 2008, în aceeaşi incintă.

„Bănuim că sunt tot bărbaţii care au furat 10.000 de lei în luna februarie 2008. Avem informaţiile, dar trebuie să căutăm probele“, a declarat comisarul şef Nicolae Pescaru, comandantul Poliţiei Mangalia.

Reamintim că doi bărbaţi cu cagule pe faţă au intrat în sediul casei de pariuri sportive Stanleybet din Mangalia, marţi noaptea, în jurul orei 21.20. Tâlharii au plecat cu 7.000 lei după ce l-a ameninţat pe casier cu un pistol de jucărie.

La sediul casei de pariuri din Mangalia, nicio persoană nu a dorit să explice împrejurările în care s-a produs jaful. De altfel, Răzvan Stănescu, directorul Stanleybet, a ameninţat că dă în judecată orice persoană care-l deranjează telefonic.

Jaf în liniște

În vecinătatea casei de pariuri sportive se află o staţie de taxi, dar niciunul dintre şoferi nu şi-a dat seama că s-a produs un jaf armat chiar sub nasul lor. „Stăteam în maşină şi completam rebus chiar aici, dar nu mi-am dat seama când s-a întâmplat. Am ieşit din maşină abia când am văzut poliţia“, a spus Constantin Gaju (46 de ani), taximetrist.

Nici Mihai Crainiciun (64 de ani), tot taximetrist, nu a fost pe fază. „La casa de pariuri se petrec mereu chestii dubioase. Am fost în maşină şi nu am sesizat mişcarea“, completează taximetristul.

Vânzătoarea de la chioşcul de ziare din fața casei de pariuri, Elena Zevedei, este convinsă că tâlharii fac parte din clanurile din Mangalia. „Sunt oamenii lui Beinur sau Raim, clanurile din Mangalia implicate în toate scandalurile de aici. Mereu văd cămătari în faţă la ei şi tot de ai lor au furat“, crede femeia.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite