Constanţa: Iuliana Valentina Marin a obţinut la Filmmic un premiu mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iuliana Valentina Marin
Iuliana Valentina Marin

Iuliana a coordonat echipa de elevi care a obţint menţiune specială la „Gala premiilor în educaţie“ de la începutul lunii.

Fire întreprinzătoare şi energică, adolescenta se mândreşte că munca ei alături de echipa liceului unde învaţă s-a concretizat în cel mai mare premiu pe care l-a obţinut vreodată - o menţiune specială la secţiunea „Cel mai bun proiect educaţional“ din cadrul Galei premiilor în educaţie.

„Liceul meu a participat cu ptoiectul Festivalului Naţional de Film «Filmmic», tema de anul acesta fiind «Adolescenţa între lumini şi umbre». Pornind de la un accident rutier al unui elev, am identificat greşeala şi am căutat soluţii care ar fi putut evita tragedia. Povestea a fost transpusă în şapte minute, iar juriul a apreciat că, pe lângă faptul că am identificat problemele cu care se confruntă adolescenţii în ziua de azi, am propus şi soluţii. Menţiunea specială câştăreşte greu, iar cu premiul în bani obţinut, de 2.000 de euro, sperăm să putem organiza evenimente similare“, susţine ea.

Vicepreşedinte în proiect

Concret, în cadrul proiectului,  Iuliana s-a ocupat de organizarea şi coordonarea echipei de lucru. A identificat elevii care s-ar fi pretat pentru film, a căutat sponsori şi mijloace de promovare a proiectului.

„Am fost vicepreşedinte în proiect, alături de echipa de profesori. Acum, după un an de muncă pot spune că efortul a fost uriaş, chiar dacă nu am filmat şi participat efectiv la realizarea peliculei. Răsplata a fost mare şi unică şi sper să am parte şi de experienţe similare în viitor“, spune tânăra.

Citiţi mai multe în Adevărul de Seară!

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite