Constanţa: Iulian Aramă este maestru de ceremonii la karaoke

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viitorul ofiţer de Marină este pasionat de stand-up comedy şi nu pierde nicio seară de karaoke organizată în cluburile constănţene. Iulian este pasionat de karaoke şi povesteşte că nu pierde nicio ocazie de a se perfecţiona.

Tânărul îşi aminteşte şi de emoţiile primei piese cântate în public. „Au trecut aproape şase ani de atunci, dar ţin minte piesa ca şi acum. Melodia se numea «Incomplete» şi era a băieţilor de la Backstreet Boys", rememorează Iulian. El spune că a interpretat sute de piese la serile de karoke. „Preferatele mele rămân «Angels» a lui Robbie Williams şi «What goes around» cântată de Justin Timberlake", completează interpretul.

Lumea animată

Viitorul ofiţer de Marină spune că încearcă să-şi împartă timpul între studii şi nenumăratele sale pasiuni. Tradiţia de familie l-a influenţat pe actualul studnet în alegerea sa. „Vroiam să fiu marinar încă de mic. Tatăl şi bunicul meu povesteau mereu cum e viaţa pe mare. În plus, am şi un unchi şi un văr ale căror poveşti m-au fascinat mereu. Alegerea mea a fost una firească", explică Iulian.

Tânărului îi place să se implice în activităţi din diferite domenii şi recunoaşte că ar găsi mereu ceva de făcut. „Am scris o nuvelă care se vroia să fie psihologică, dar a ajuns în final a ajuns să fie o sriere de tip Science Fiction", se amuză Iulian.

A cochetat cu scrisul, dar a revenit la vechea sa pasiune: muzica. „În ultima perioadă, merg în fiecare săptămână la karaoke", spune bărbatul. Printre picături, îşi strecoară în program şi o întâlnire cu cei doi colegi din trupa de stand-up comedy, „Big Comedy".

„Luăm lecţii, ne perfecţionăm şi sper să avem din ce în ce mai multe spectacole în Constanţa şi în ţară", spune Iulian. El spune că îi place că facă oamenii să râdă, iar stand-up-ul îl ajută să-şi îndeplinească această dorinţă.

Tânărul spune că programul său este extrem de încărcat şi îşi doreşte o mini-vancaţă. „Mi-aş dori să plec două-trei săptămâni cu prietenii mei. Am merge în toată ţara şi ne-am distra de minune", spune Iulian.

Printre prietenii alături de care ar călători se numără şi cei doi colegi din trupa sa de stand-up, Bogdan şi Geo. Lui Iulian îi place să fie înconjurat de prieteni. „Îmi plac oamenii plini de energie, care ştiu să se distreze. Dacă minţi sau eşti fals, te exclud din cercul meu de prieteni", explică tânărul.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite