Ionuţ Galani: „Pierdem copilul din cauza medicilor!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ceea ce pentru familia îndrăgitului cântăreţ de muzică grecească se prevedea a fi o mare bucurie, s-a transformat în dramă. Interpretul de muzică grecească spune că doctorii Raica şi Danteş poartă vina pierderii sarcinii.

Soţia sa, Georgiana, este pe punctul de a pierde sarcina, aflată deja în 18 săptămâni. Nu este prima sarcină în pericol, familia Galani a mai pierdut alte două şanse de a deveni părinţi. De data aceasta, ei arată spre medicul constănţean Florian Danteş, care nu a făcut tot posibilul să salveze sarcina.

Ionuţ Galani povesteşte că necazurile au început înainte de sărbătorile de iarnă. „Medicul Georgianei este Dan Raica. El a urmărit sarcina mereu. Nu am ratat niciun control, dimpotrivă. Am mers mai des decât ar fi trebuit. Aveam emoţii, date fiind celelalte două sarcini pierdute. Înainte de sărbători nu s-a simţit bine şi l-a contactat pe medic. Era plecat din localitate, aşa că ne-a îndrumat către medicul Florian Danteş. Am mers la control şi a decis să facă un serclaj“, povesteşte Ionuţ Galani.

Malpraxis?

Imediat după sărbători, când dr. Raica a revenit în oraş, familia Galani a făcut o nouă programare. „Nici lui nu i-a plăcut ce a văzut. Deja, soţia, dacă punea mâna, simţea aţa“, spune îndrăgitul interpret. Concluzia a lovit ca un fulger asupra celor doi soţi: sarcina coborâse prea mult, şansa de a fi salvată fiind minimă. Soţii Galani nu au mai stat pe gânduri şi au plecat spre capitală la spitalul CF2.

„Se ştia că a mai pierdut două sarcini, ori medicii de la Bucureşti ne-au spus că era numai o aţă, care se rupsese. Mai mult, medicii de la Constanţa doreau să facă o programare pentru o intervenţie chirurgicală de scoatere a lichidului amniotic. Aici, la Bucureşti, ne-au spus că aţa pe care dr. Danteş a folosit-o pentru a lega uterul nu se foloseşte în astfel de intervenţii, iar o singură legătură nu era suficientă. Este drept că a fost vorba despre o operaţie deosebit de simplă, iar legătura nu ar fi trebuit să cedeze, mai ales după trei săptămâni“, a mai spus interpretul.

Citiţi ce spun cei doi medici despre caz mâine, în  !

stampila constanta
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite