Constanţa: Investitorii promit un nou hotel în Mamaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Construcţia va fi gata peste doi ani
Construcţia va fi gata peste doi ani

Piatra de temelie a fost pusă ieri pe spaţiul verde din apropierea falezei din staţiune. Unitatea în care se vor investi 18 de milioane de euro va fi gata în doi ani va avea şase etaje şi va dispune de piscină, parcări, braserie şi restaurant.

Hotelul se va întinde pe o suprafaţă de peste 15.000 de metri pătraţi şi va fi situat în staţiunea Mamaia, între hotelul Palm Beach şi hotelul Mamaia.

Terenul este chiar lângă faleză şi în prezent în zonă este spaţiu verde şi sunt plantaţi copaci. Pe o vreme rece cu un vânt care pătrundea până la oase, invitaţi printre care s-au aflat şi hotelieri, consilieri locali, investitori şi preoţi au aşteptat sosirea obişnuită cu întârziere a primarului Constanţei, Radu Mazăre.

Unitate de patru stele

Arhitectul care a realizat proiectul, Cristinel Vlad a arătat că hotelul care va fi de patru stele va dispune de 202 camere, respectiv 404 locuri pentru viitori turişti.

Construcţia hotelului care a fost inaugurat ieri cu o slujbă religioasă şi turnarea temeliei este estimată să se finalizeze în vara anului 2011. Reprezentanţii Primăriei Constanţa au mai explicat că terenul a fost vândut ca şi minigolf  în urmă cu câţiva ani, dar că au fost date toate aprobările pentru ridicarea noii clădiri de lângă mare pentru care beneficiar este SC Spectrum 2001 SRL.

Complexul hotelier va mai avea o zonă comercială la parter şi la mezanin, o braserie, un restaurant săli de conferinţă, un spa, piscină interioară şi exterioară. Hotelul va atrage turiştii tradiţionali care vin la mare pe timpul verii.


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite